blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


KENANGAN


hey2..emm..keyh nak kongsi cerita kat blog neyh,,.sebagai kenangan 

aku dengan kawan2 aku masa sambutan hari raya kat sekolah..

emm nak tgk tak kiteorg..



okey yg pendek tu aizat..yg tgh paling pendek tu aku..n yg tinggi tu amir joe.

permintaan nk amik pic dgn aku..okey layan kan je laa..hahaha


hahaha...okey this lawak gile..paling pendek..okey fine..haha..

okey 1st yg chabi2 comel tu iqmal then shuk then dandan a.k.a daniel adha

okey kenangan dgn dorng taun dpn tak de lagy,,


okey..mce ney tibe2 izmie ckp..wey aku nak amik gmbo dgn budak 

kecik ney...okey dye panggil aku kecik..okey laa layan kan je laa..

mcam mane pon aku mmg jeles dgn dye sbb dye tinggi ,melampau..hahahahaha..


okey yg sederhana pendek tu zhaf,,dye dah mcam abg aku..sentiasa

follow mne aku nk pergi..hahaha..kongsi cerita same2..

sentiasa bgy nasihat kat aku..okey...hahaha..



okey yg cantek tuh azira raihan namenye,,mcm datin kan..hahaha...btw comel..

then yg tgh tu ckgu aku..ckgu farizul..ckgu tinggi lampai..hahaha..


n the last one...neyh kawan2 yg paling aku sayang..kalau tak de dorng 

aku rase kelas sunyi..n sambutan raya tu pon tak meriah,.

emm mai ,azira n mira..n kwn2 aku yg lain..insyaAllah susah sng aku,

aku akan bersama korng..aku sayang korng,,korng macam family aku...

emm sebenarnye bnyk lagy gambar..tapi penat laa nk upload2 neyh,,

hope neyh tak jadi kenangan yg terakhir dlm hidup aku..


LOVE YOU ALL..KBYE




love