blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


penat..n malang


hey blogger..emmm...emmm nak cite cikit..hari ney kan..aku kene sebat

dengan ckgu fatimah urip..sbb tak siap keje math...ckgu ney aku tak dengor pon 

yg ckgu soh buat keje yg lgy stu tuh..dah laa smlm bku aku mai pnjam..aku nk siapkn cm ne..

lgypon mai pon salin bku aku..nk wat cm ne..tangan bengkak pon bengkak laa...

mmg salah aku..smlm tak dpt kne sebat dengan abah..ary ney kne nan ckgu..

lps tuh tdy aku kawad..kne kepit tgn kat seluar...perrgghh mmg sakit laa kan...

dah laa bru bengkak pastu kne kwad..hmm kalau maen hoki lagy laa...

selamat tak masok...lepas tuh mce kawad eerrgg abg long boleh wat salah koman pulak..

sengaje..n then kne kan aku...eerrgg....abg aku yg tak berhati perut.hahaha...

okey aku tau time kawad kau seyez..huh seyez laa sgt abg aku tuh,..

=__=' penat n malang btol hari ney,..balik nak tidopon tak boleh sbb nnty kne sebat..

huh dah laa tgn aku berbirat,..n raziq aku mmg tak puas hati dengan dye...

nak ckp psl agame pon tgk dri kau dlu key...

tak yah ckp org...okey...setakat form 6..tak payah belagak laa...

aku tak respect kau sbgai senior aku...

huh lgy stu tdy henset zhaf kne curi...aku tak tau laa kje spe kat dlm kelas aku tuh...

aku nak tuduh pon tak berani...tpy dak2 nye dah boleh syak arrhh spe...

aku kenal dak2 kelas aku...tapi sbnrnye aku tak kesah pon henset dye ilang ke tak..

aku just nak tau spe yg buat keje tuh...berdose tau tak amik hak org...

kalau henset aku ilang lagy laa..mmg aku nk bunoh  je spe yg amik ue..

hari ney knpe tah...hari malang...smlm dah laa nangis sbb budak tuh...

skrng sakit sbb salah sendri...huh...malang2...n mlm ney aku tak tau ape aku akan kne..

n hari ney jugak kaki aku sakit sbb smlm maen bola jaring mcm gle...

haha..best tpy tu laa...buat warmup tak betol...

okey laa aku dah penat...bye..wasalam.. :')

love