blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


kene tinggal..


hye blogger...huh hari ney aku hope sgt last day aku nangis sbb dye,,,

dah tak de gne...boleh eh nak berubah sorng2,,..

pda aku laa kan kalau nk msok syurga ajak laa yg laen sekli ney kau tggl kan.,.

bodo2..kau mmg sengaje kan...after ney kau ckp ape pon aku tak kan percye..

kau mmg soh musuh2 aku (ex kau) tu ckp psl aku eay..

ye laa dlu aku batak gdoh nan dorng sbb nak kau...btw kau buat cm ney...poh key mak laa luu...

kalau dah tak couple tu jgn ckp kat aku yg kau still syg aku key.,

nk muntah hijau aku..jgn ckp kau nk jge aku sampai ble2..

kau belom tau pon ape takdir kau nan aku...

n aku tak rse klau kau mntak cple aku akan terima balik..

aku klau da ludah no jilat2...

sme je maksudnye kita dah bce bku tuh abs n then bukak bku tu lgy n yg psti dah tau ape

kesudahan dlm bku tuh...eerrkk...aku ney dah laa payah nk syg org tu gle2...

skrng ble dah syg mcm ney pulak..sia2 je doh aku cple nan kau setahun,..

ney kesudahan...tak de gdoh pape2 last2 ptos...

aku snggup bgy kau ape yg aku tak boleh bgy kat org laen...

jgn ckp dengan aku kau cple dengan aku sbb ske2...

ingat key..aku tak kan lupe smpai ble2 ape yg kau buat kat aku...

mybe betol ckp org laki ney tak boleh dipercayai sgt...naik lemak pulak dye...

kalau ade perempuan laen or what tak yah buat alasan nk berubah,..aku doa kan kau betol2

berubah..klau aku tau something yg kau buat belakang aku ..

jgn harap dpt doa dri aku untuk result spm kau...ingat key...

aku tak ugut kau...aku bgytau ape yg aku paling tak ske...aku tak ske laki yg buat aku cm ney..

aku tolak 3 laki yg nk kan aku sbb aku syg kau...

hahaha...bodohnye kau zyra..percye laki cm ney...omg...bangang!!

aku mmg dah tak de semngat nk belaja lagy...

mmg ramai yg terkejut aku ptos dengan kau...n dorng perasan aku kat sekolah 

mcm org tak betol hilang arah...sbb pe...semua sbb kau bodo...

lps ney jgn bgy pape alasan key kalau kau cple nan pompan laen,,,

kau dah buat org syg kau..tpy kau tggl cm tu jek..aku jumpe laki yg bodoh...

tak paham perasaan org...hahaha...okey...hope kau rse sakit aty key...

mcm kau buat aty aku sakit...kalau ade batu beso tu nk je aku baling kat mke kau...

bia kau tau ape yg aku rse...haha..kbye...nak barang kau balik tak..nnty aku pulangkan..

hahahaha...key...bye,..wasalam...


love