blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


saya TUNGGUL!!


hey blogger n my dear blog...sekarang aku jadi seorg yg rajin post perasaan kat blog pulak..

hmm ye laa mne tak nye..cerita dekat org ..kdng2 ade yg buat tak tau jek..

penat aku cte panjang2 blas nye..'owhh' tu jek..huh better aku cte kat sni jek...

tak sakit aty..ble aku tak cte kat org..ade org ckp aku share prob aku nan org...

hmm payah...hmm..better aku ckp kat sni n aku bce tiap2 ary...

ingat ape yg org dah buat dekat aku...hmm...

tau tak sayang knpe aku mlas sgt nak cte pape kat kau...

sbb ble aku cte...bnde yg aku dpt tu mnyakitkan aty aku...aku ckp mcm dengan tunggul..

ble dah cte...tgh2 message kau tibe2 benti msg..aku tak mara pon kau balas pendek2..

aku balas jugak panjang2...lps tuh kau yg tak balas...spe tak sakit aty...

mlm tuh kau kua dengan member kau..pergi funfair..

okey aku tak marah...tpy knpe kau still tak balas msg aku...kau tgh busy ke..

ooohh aku lupa kau tgh happy dengan kwn kau..

aku g tempat kerja kau..kau pergi funfair...hahaha...adil sgt sayang...

aku risau, aku doa, kau happy...tnpe ingat aku...wey aku kua nan membe aku pon..

still nak col kau..nak tnye kau dah bgon ke ape ke...

kau yg tak jawab...huh aku tak tau laa ape kau pikir pasal aku...

kau pikir aku tak de perasaan eay.,..aku ney kalau boleh nak lepas kan semua dekat kau

tpy sbb aku mls nk ckp mls nk gdoh...aku just post kat sni jek...

tak la bebuih mulut aku nk ckp nan kau...kalau ckp pon sme je...

kau still buat jugak...ckp ta nk buat aku nangis...tpy...buat jgk kan...

tu pon aku still boleh ketawe senyum walaupon aty tgh sedih...

sme jugak kalau aku mintak maaf kau ckp bnde ney akan berulang jgk...

abis kau janji tak kan buat aku nangis lagy tuh kau buat jgk kan...

2x5 je laa kau nan aku sayang...hmm...saya tak pernah menyesal

faiz cple dengan awak..tpy tlong laa hargai sya sbelum sya msih ade...

sya tau awak busy tak de mase..tpy mce awak cuti pon tepon sekejap je kan..

akq sye ckp sye merajuk pon awak tak amik kesah...

awak ingat sye main2 ke majok tuh,..kalau majok sye bermaksud sye tgh marah..

hope awak pham..saya sayang awak lebih dri nyawe saya..

SAYA HARAP AWAK TAK MARAH APE YANG SAYA 
POST KAT SINI..TU PERASAAN SAYA..TU PON KALAU AWAK KESAH..
SAYA MINTAK MAAF DRI UJUNG RAMBUT SAMPAI UJUNG KAKI..


love