blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


ade suka dan duka..


okey post ney aku tak tuju kat sape2..ney just luahan sahaje,,

so jangan marah spe yg terase...mintak maaf dlu yee,,

hmm...aku tak pernah pon nak salah kan kau smlm...just aku jeles..yes mmg aku jeles

sbb kau sebok nak tau pasal dye n zaki...

tu hak dye laa sayang...saya tau laa perangai zaki cm ne..

awak tak ckp pon mmg saya tau dye akan buat...

saya tau saya rosak kan bufday awak semalam...awak tau semalam sye bru je nak 

hantar mesej kat awak ,tbe2 awak col nk ckp psal minah tuh...

awak tau saya delete blik semua mesej tuh...sye dgar je awak nak ckp psl salina 

sye terus stop buat semua bende..nk sent mesej pon boleh padam balik..

sye try tak nak bgytau awak yg sye jelez...tak semua bnde kdng2 kte boleh bgytau..

tak semestynye kte jeles kte kne bgytau...

tpy smlm mmg sye tak tahan...mmg sye tak de niat nk slah kan awak..

tpy sye mmg dah tak boleh control perasaan sye..

awk ckp saya tak perlu mintak maaf kan...kalau mcm tu awak buat salah pon sye tak kn maafkn..

awak Nabi tu pon boleh maaf kan org yg dah baling najis batu bagai.tpy knpe manusia

biase mcm kte ssh nk maafkan...seribu kali dorng buat salah kat nabi

nabi tetap maaf kan...awak salah saya besa sgt ke...

saya try tunai kan ape yg awak mintak...tak yah lyn laki sgt...

skrng ape prob sye pon sye tak share kat dorng...npe awak ske tuduh sye aarr...

ooo ye laa mybe sya dlu selalu buat slah...tak pernah tunaikan janji...

sye tanye awak...awak pernah ke penuhi janji awak yg awk bnyk sgt janji tu...

tak kan...so tak semestynye janji tu kte dpt buat...sya try...

tpy awak selalu ckp yg sye ney ske share cte kat org...laaa ape laa...

awak nak ke saya buat betol2...ape prob sye nan kawan ke family ke...

sye pendam sorng2 tau..awak jgn cabar sye dengan kate2 awak...

sye akan buat...sye ngadu kat spe2 yg sye nak..tu kan yg awak selame ney ckp..

awak ckp kalau sye dah tak syg awak mcm ney...sye ske cri kesalahan awak

laa ape laa...abez selame ney awak tak de salah laa eay..

semua kesalahan awak tu sye yg cri...mcm gtu..awak sye mara awak 

sya jeles sbb sye sayang awak..ble sye try ckp psl perempuan pnye perasaan..

awak mara...soh sye pike perempuan pnye perasaan jek..

tpy awak sndri yg tnye...awk yg nk tau...ble dah bgy tau mara pulak...

saiko blik lelaki tak de perasaan laa ape laa...

awak nk kne saiko blik ke dengan saya...saya saiko lgy pedas...nk rse tak...

buat laa lagy...awk ckp mce sye col tu awak kat tempat baiki moto eay...

tak dengar sbb bising sgt...abis tu awak dah balik knpe awak tak check phone awak blik..

punye laa sye pike awak tdo..sampai membe sye tnye psl zyra kau diam jek..

hmmm...tape laa..mybe awak sebok kan...

hmmm kalau nak luahkan semuanye rsenye esok lusa pon tak abis...penat..

hmm okey laa..last saya mintak maaf...awak nk maafkan ke tak terpulang..key...

bye.. :'(
SEUMUR HIDUP AKU,AKU TAK PERNAH SAYANG LELAKI
MACAM MNE AKU SAYANG KAU..AKU TAK PERNAH NANGIS BNYK KALI 
SEBAB ORG OR LAKI LAEN..BTW KAU DAH BERJAYA BUAT AKU SETIA KAT KAU..
KAU DAH BUAT AKU SAYANG GLE2 KAT KAU..
TOLONG LAA HARGAINYE..KALAU AKU DAH TAK DE JANGAN MENYESAL.
love