blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


kenangan kite

hey...hmm hari ney sedey sgt2..sbb kwn2 aku nak pindah...

bile pikir balik..mmg bnyk kenangan aku dengan korang...aku mintak maaf sbb 

tak de dengan korang time korng last kat sekolah tu...aku tak snggup nak nangis dpn korng..

aku tak pernah jumpe kwn yg best ..kelako mcm korng...korng adelah kwn sejati aku..

aku takan lupekan korng smpai bile2..tpy stu je aku tak boleh tunai kn permintaan korng..

aq tak boleh terima mira balik..bnyk bnde lagy yg aku boleh pike..

biar aku tak de kwn yg mcm korng lagy..asl kan hati aku tak sakit..

lepas ney klau tak de korng aku tak tau spe nak dgo cite aku...

msty sunyi dah tak dengo korang gelak-gelak lgy...

korng jgn tukar nombo tepon eay...kalau aku dah pindah rumah aku jarang dpt kua 

dengan korng..aku mintak maaf dri ujung rambut sampai ke hujung kaki...

aku tak dpt jumpe lame ngan korng mce last korng kat sekolah..

aku tak snggup tgk korng..aku takot aku tak dpt kawal dri aku...sorry wanie n jiha...

aku syg sgt2 dekat korng...

aku rindu time kte semua bersame..tpy skrng dah tak mcm dlu..

pape pon aku tak kan lupekan korng...
wanie :

ney jek pic yg ade...lgy stu pic kat rumah aku..yg mcm gle2 tu...hahaha.. :')
aku syg kau wanie,..aku akan rindu kau buat selame lamenye...
jiah :


okeh ney budak periang...jarang murung,...jia pic ney je yg aku simpan..
aku nak amik pic kau n wanie tpy tak dpt...sorry..mntk maaf...
aku akan inat ketawe kau,,..syg jia jugak,,,forever n ever,,,

BYE... :')

love