blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


lemah semangat aku~

 
 
hey kawan2..puase tak hari ney...oke hari ni sbnrnye....
 
aku nak cte something...hmm...bole tahan menyakitkan hati..
 
tadi aq jawab exam..mce paper 1..bm ..time jwb tu..
 
aku tibe2 blank tak tau nak pilih jawapan yg mne...
 
sbb time tu aku terpike pasal dia...aku pike pasal bnde2
 
yang pnh wat kte gadoh...
 
haha,..kau tau tak..tadi pagi aku sedih sgt2 sebab ko ta wish gud luck kat aku..
 
aku mmg tak de semangat langsung nak jwb exam..
 
ayat karangan aku cm tunggang terbalik aku rse...
 
aku da tak bole pike len da...karangan panjang...tpy tah pape aq tulis..
 
hmm..aq pun tak tau npe aku ta de semangat lngsung time ue...
 
smlm aku msg ko bkn ko balas...
 
punye aku tunggu smpai kul 1 beb...ta de stu msg pon dri ko...
 
aq penat aq tros tdo...tpy aku still ta pike negetif psl ko..
 
aku pike mybe ko ta de kedit...oke aku paham..
 
tapi aku tunggu jgk msg dri ko..
 
hmm tapi hampeh habuk pon ta dek...
 
kau tau susah tak soalan trial ue...ko inat senang ke klo aq ta fokus..

ko tau semangat aku hilang time nak jawab soalan tu..

padahal just setakat ko ta bgy semangat kat aku jek..

aku da ta boleh jwab exam...time pagi tadi...

aku bace yasin kat surau tu pon aku bole nk nangis...

aku tkot aku ta dpt jawab...aku takot ble time exam ue...

aku terpike balik ape yang aku da lalui...

ble aku check aku punye kertas ue blik...

ya Allah aku rse aku bnyk sgt2 slah....aku rse menyesal tau tak..

aku rse bodoh2 sgt sbb ta fokus time jawab tu...

da laa lps ney aku nak jek off phone aku..bio org tak msg aku...

penat nak pike bnde ney lagi...huumm geram sgt2 jwb exam tdy..

tension,..!!!!! key bubye,..penat sudah..


love