blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


tahu tak kenape..??


 
 
okey hari ney mau story psl dye..tak tau mcm mne bole nak story ney..
 
tapi bile pike2 blik..sedey pon ada..semua sebab awak..
 
  awak tau tak knpe sye syg sgt2 kat awak
 
...saya tak bole lpe kan awak walaupon sesaat..
 
               sya sentiase teringat kan awak..
 
bile saya nak mnje2 nan awak..
 
awak cm ta penah pasan..
 
             yg sya nak manje2 nan awak...
 
bile kte jumpe..sya pulak yg ta nk manje nan awak..
 
 sya  pun tak tau npe..inat tak mce sya jumpe awak nan naque...
 
sya tgk awak... 
     
               tapi awak senyap jek..sepatah pekataan pun awak ta keluarkan...
 
sya saiko awak supye 
 
            awak blas balik kte2 sya... tapi awak tetap diam membisu..
 
nak ckap pun awak just soh naque pesan..ap salah saya awak...
 
awak tau tak sya rindu gile2 saat suka kite besme..
 
awak tak tau mcm mne perasaan sya..bile sya tak text awak..
 
awak pon tak text sya..
 
cume skrng awak da berubah setelah sya luah kn sume nya...
 
sya tau mmg kte tak de mse 
 
tok besama..sbb awak nk exam sya pon nak exam...
 
tpy saya rindu sgt2 kat awak..
 
sya rindu nk dgar awak ketawe..buat lawak kat sya...
 
dlu saat sya ssh awak dtg..
 
awak tlong lega kan aty sya..sya hargai sgt2...
 
tpy knpe skrng sya yg bnyk bekorban demi awak..
 
sya snggup gdoh nan minah ue sbb awak..
 
awak sendri tau npe sya wat cm tu..
 
sbb sya syg awak sgt2...sya sggup berkorban nyawa sya untuk awak...
 
knpe setiap kli kte msty ada problem...
 
npe Allah uji kite mcm ney..sya ta larat wak...
 
 sya nak sentiasa bhagia disamping awak..sya nak awak bimbing sya smpai ke syurga..
 
sya nak satu dunia tau yang awak milik sya..
 
sya nak ckp kat seluruh dunia yg sya syg sgt2 kat awak...
 
sya nak ckap yang awak adalah laki yg terbaik yg pernah sya 
 
cple...tapi mungkin hajat sya tak sampai...awak2..awak tau ta 
 
knp sya tak pernah nk pandang laki laen selain awak
 
sebab sya sedar yg sya da ad awak...
 
sya just nak syg awak sorng je...mmg sya ramai kwn laki..
 
tapi lynan sya tak sme pon nan layanan awak..
 
walau mcm mne un sya tetap lebih kan awak...awak mara sya sebab sya 
 
ckp2 nan bdak laki len..awak kne phm diorg sume membe sya 
 
sya tak pernah ada niat nak skt kan aty awak..
 
sya tau awak kuat cemburu...tpy sya tak bole abaikan kwn2 sya jugak..
 
sya tau selame ney pon sye bnyk wat salah kat awak..
 
sya yg start cri gdoh dlu kan...semua sya yg start....tpy klo awak nak tau..
 
npe sya ske cri gdoh nan minah2 ue...semua nye sbb awak...
 
sye snggup mara tengking budak ats sye...ble sye mara dorng...
 
org plk kate sya ta hormat org yg lbh tua...
 
tpy sya tak kesah..yang sya tau sya benci org yg ske mcok cmpo hal kte...
 
sya ta ske org amik awak dri sya...sya tak ske dorng kcau awak..
 
klo dorng kcau jek msty sya yg nak mara dorng dlu..
 
sbb sya tak nak dorng amik awak dri sya...walaupon awak selalu 
 
cakap yang awak tak kan pegi mne2...
 
tpy aty sya tetap skit...skt sngt2 ble tgk awak lyn budak yg msg awak tu..
 
tapi sya sbar jek..sya tak tunjuk pon yg sya mara kat awak..
 
awak tau bile awak ckp ad perempuan ske kat awak..nak knl nan awak..
 
time tu sya tahan jek jelez sya...sya tahan jek mara sya..
 
nak jek sya soh awak ckap kat perempuan tu ...yang awak da ad org yg 
 
awak syg..tapi apkn daya...sya tak mampu nak bekate pape..
 
sbb tu hak awak..sya tak penah larang awak pon nak akp pe kat perempuan tu..
 
sya still sbar...lps tu sya tnye awak..awak akp pe kat perempuan tu..
 
awak akp awak ta ckp pape...sya pecye awak..tpy ta tau laa awak tpuu sya 
 
ke tak...dua org budak yg sya cri gdoh msty akp awak yg tpu sya
 
sya ta nk cye pon kate2 dorng...kadang2 aty sya skt ble dgar semua tu..
 
awak tau knp...sbb sya tak tahan..sya tak tahan nak dgar kate2 dorng..
 
tpy sya tetap kuatkn aty sya tok dgar semua tu..
 
bnyk sgt benda yang sya da lalui...penat dgn semua ney...
 
tpy sbb sya syg kat awak sya sggup hadapi semua tu...
 
dengan ada awak sya semangat sgt tok trus idup...
 
sya harap awak adalah cinta terakhir sya...
 
:'( bye....
 
 


love