blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


putus harapan.. :'(

 
 
30 july..key tarikh yang sekali lagi wat aku menangis...
 
thankz wak sebab buat sya mcm ney....sya tabet awak....
 
lain kali buat lagi eay...bio org kte sya syok sendiri cple nan awak...
 
bagos wak...sya tak sngke awak buat cm tu...
 
npe da tak de budak len yng awak nak naik moto...
 
dengan perempuan jgk...bgos ...awak buat depan mata saya...
 
sya naik moto nan laki tu pon sya pike tu abg angkat sya...
 
tak penah nak naik kwn laki sya...bgos wak...
 
awak wat sya nangis sekali lagi...
 
lps ney mybe sya akan berhenti beharap kat awak...
 
tgk laa sya blik pon awak ta sent msg...nk mntk maaf ke ap ke...
 
awak wat do know je kn seolah2 sya tak penah wujud dlm idup awak..
 
sya sggp korban ap jek untuk awak..tpy ap sya dpt...
 
sya mmg bodoh sgt2 sbb cye kat awak...
 
sya mmg bodoh sgt sbb pilih awak tok hdir dlm idup sye...
 
aku BODOH sangat2 ko tau...bodoh sbb pilih ko..

awak da berjaye wat saya skit...awk da berjaye dtg kn blik penyakit sya...

terima kaseh awak....lps ney sya nak lupe kn semua psl awak...

sya nak lupe kan masalah sya...sya nak idup nan tenang..

awak inat tak sya penah akp..

stu hari nnty sya akan lpskn awak jgk...

sya tak nak berharap pon yg awak jodoh sya...

sbb sya tau bnde ney msty berlaku...tpy sya da syg kat awak..

sya da tak bole wat pape da...

so lps ney sya akan padam kan semua kenangan sya n awak wat kli terakhir..

sya da tak snggup nak besame awak agy...

bnyak yg sya da korban kn demi awak...bnyk bende yg sya da lalui

sorng2...awak just bgy tau masalah awak...n then sya yg stle kn..

sng kn keje awak...yang tggung semua sya...

npe awak snggup wat sye cm ney...

klo betol2 da tak syg sya...

tolong lepas kn sya...jgn pernah sekse sya....

sya bkn perempuan yg senang2 laki nak lps kan nafsu...

sya bkn jenis pompan yg mudah tok time laki len,,

n sya bkn jenis yg ske tgk laki men kan perasaan pompan...

ingat awak...ada ubi ada batas..esok lusa sya blas..

okey..jgn risau... :'(

bye...

 
love