blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


cerita hari ini~


 
 
hey kawan2...da lame aku tak bukak blog aku ney..
 
da berhabok aku rase...ney sekarang nak bersihkan plk..
 
fuuhh..fuuhh...oke2 da bersih...
 
hari ney kat sekolah aku ada hari kantin...not bad..best jgk laa...
 
sebab dpt jumpe senior2 aku yg dlu...hah mmg rndu kat korang pon..
 
and aku happy coz dia ada...tau spe...husband kite laa..
 
tapy tu laa....ada satu hal yang wat aku betol2 mara..
 
time dekat rumah hantu tu kan..
 
ada laa sorng akq ney..dye nk mara2 aku msok umah hantu...
 
alasannye sbb kat dlm rumah hantu tu just ad lelaki jek..
 
mmg laa..tpy mce aku masok tu bknnye aku wat pape..
 
aku bawak org jgk...yang minah ue siap nk halau2...
 
hey kak oi..ckp super bikin ur...ko yang masok rumah hantu
 
lps tu dok lme2 kat dlam tu..ta de plk kne mara....
 
alahai da laa terik2 bju pakwe aq...aku terik suar ko bru ko tau...
 
ta yah nak bajet sgt laa....klo lawa ta pe...hah amik ko...
 
aku da kutuk ko habis2....ko msok dlm tu klo ad pakwe ko ta pe...
 
aq msok sbb pakwe aq ...dye boleh jge aq...tpy ta tau laa dye nk jge ke tak...
 
da stop nk cte pasal minah ue..skrng aku un tgh geram nan pakwe aq
 
sebab ...aku tak tau laa...tapi dia tu susah laa...
 
tadi npe dia pkai mcm tu..sengaje nak tunjuk2 eay kat pompan..
 
tu laa susah laa aku dpat laki yang hensem comey n hot ney..
 
aq mmg tak ske...ya allah skt nye aty time kat rumah hantu tu...geram..
 
tak tau npe..faiz ko laen sgt2 tdy...mcm aku tak wujud ko tau tak...
 
bile aku layan laki len ko mara....bile aku tak layan spe2 ko plk ta lyn aku..
 
nasib baik tdy haziq mispan,wawan,abg hafiz n senior aku ada...
 
mira da balik un..dorng still bole teman kan aku...
 
aku tak mara kalau ko ta nk lyn aku..tapi ko tak tau perasaan aku cm ne time tu..
 
haziq je yg lyn aku lebih2...aku nak ckap time kaseh bnyk2 kat haziq mispan...
 
cos ko happy kan aq...haha...skt aq ko pukul...belapit okey...
 
hahaha... da laa stop cte...aq nk out....sory klo terkasar bahse di sni..

mohon maap..just sekadar luahan...peace..
 
 
 

love