blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


terime kasih sayang



hey2..ary ney aku nak story psal smeone yang amat berharge bgy aku..

nak tau sape...nnty je laa aku bgy tau...

emm...nak bagi tau kat dia yang aq syg kat dia..n aq aku nk cakap kat dia

terime kaseh sebab hadir dalam idup aku..

tanpe kau aku ta kan happy smpai skrng...

time aku sakit un ko bole happy kan aku....terime kaseh bnyk2 syg..

aku un tak tau skt aq ney ble nk baik..hope bole cpt sembuh..

thankz kat dia sebab bgy aq semangat..aku ta penah jmpe laki cm kau..

kau hadir dlm idup aq n ko penuh kan idup aq yg da lme ilang ntah kemane...

terime kaseh sbb sudi dtg dlm hidup aku...n happy kn aku..

sayang kau sgt2...

oke stop story..n last...i nk akp sekali lgy..

.terime kaseh faiz mustafa.

oke da abz cite..syg awak..bye..

love