blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


miss ko sgt2



hey sume...nk tau tak apa story aku mggu ney...

oke ari ney nak story psal dia lagi...:face37:

hari ni aku happy sgt2 sbb bru jek tadi dpt pnggln dri dia..

aku rindu sgt2 kat dia...4 ary ney dye tak de..sbb dia pegi kem..

but aku paham..sbb tu da wajib pegi..tapi aku risau sgt2 kat dia..

aku rindu sgt2 semua pasal dia...aku story ney pon aku nga nangis..

tak tau npe..tpy mmg aku rindu dia..aku risau sgt psl dye..

smlm aku ssh nk tdo..n then tbe2 aq tenangis..

tak tau nape..asyik pike pasal dia jek..

nasib baik dia call aku tdy...lps laa jgk rindu aku kat dia..

btw tu skt jek..aku nak jumpe dia..kalau dia tak pegi kem tu kan bgos..

msti tak de pape yang akan belaku...ney tak, tdy dye cakap ..

nasib baik dia tak passed awy...:face41:

aku ofcos laa tekejut kan..npe bole dia ckp cm tu..

bru nk tnye npe..da kne stop mesej....hmm..

Ya Allah, engkau selamatknlah dia kat sne....
engkau jge laa dia untuk aku..aku syg dia ..

hah kan da jiwang...hmmm..but aku mmg harap sgt2 dia selamat

kat kem tu..Empat ary tuu tak mesej tak call..call un skali jek..

hrp2 dye selamat...i miss all about u..oke mau out..

da sad sgt2 ney..oke bye..:face29:


love