blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


story mory...



hye semua....oke ary ney aq mau story mary psl pape je laa..:132:

oke..ops!! lpe nk akp kat korang HAPPY NEW YEAR!!...:131:

sory late wish..x smpat laa...cam bzy je sejak menjak ney.....

oke...nk cte psl azam...semua orang mesti ada azam kan:s:

oke aku nak cite laa pasal azam aku kali ney...

1. aku nak dapat keputusan yang terbaik dalam PMR..

2. aku nak happy kan mak n ayah aku..aq nak sgt2 tengok mak n ayah aku happy...

n

3. aku nak taubat..hehehe..dosa besar ke aku da wat...

oke semua manusia ada wat salah kan...x sAlah kalau kite nak bertaubat kan...

sebelum kite mati...lebih baik kte taubat,,,janji pada diri sendiri tok x melakukan

bende2 yang bukan2...setiap manusia mempunyai dugaan n cabaran....

susah ke senang ke cubaan tu msty kite kne harunginye....

sbb Allah nak uji kte...sme ada kte org yg sabar atau tak.....

aq takut sgt2 ble Allah nak menguji aku...aku takot aq x dapat nak harungi

sume ney....tpy alhamdulillah aq dapat harungi sumenye ngan sabar...

tpy ad jgk dugaan yang aku btol2 x bole tahan...hmm...

ntah kenape aq lupe ngan Dye....aku lalai dlm dunia aq...

sedar x sedar aq sedng diuji....ble bende yang aq wat tu salah...

aq rse cam da x besalah langsung...aq lpe yang allah sentiase melihat

apa yang aku wat...skarng aq rse nyesal sgt2...x tau laa npe...

rse diri da penoh ngan dosa...da tak tau nak wat pe...

aq lalai dengan kebahagiaan kat dunia ney..Dye da bgy kte sng kte lpe kn Dye...

aq rse da mcm aq ney selfish ...lpe ngan apa yang ada..kadang aq pike jgk..

mcm mne aq boleh lupe ngan Dye yg da mencipta aq dri rahim ibu ku sendiri...

teruk kan aku...kali ney aku betul da pike yang aq akan berubah...

oke tu azam aq yang aq nk sgt2 wat...:y:

aq harap aku dApat tunai kn..amin..

oke lahh...da x tau nak cite apa lagy lps ney...lpas ney kne stop bkk lppy aq ney..

nk study lak...korang2 yang bce blog aku ney..doa2 kn laa aku yee....

aku mngharap doa dri shbt2 n ibu ayh ku...smbil tu usaha pntng jgk kan...:face64:
oke laa...mau sediakn barang sekolah dulu..besok da nak sekolah...

:65: hope dpt permulaan yg baik besok...amin...

oke bye...wasalam,..:6:


love