blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


1st GiveAway by Nana and Alyaayep




oke..ary ney aq nk join stu lgy contest...bez tau join contest ney...

aq join ney pon x tau laa mng ke x..kalau menang....

alhamdulillah laa....korang yang len pon boleh join gak...

oke yg kat bawah ni kan...hadiah utama or penaja utamanye...






but msty la ad syarat2 nye kn...

syarat-syarat nye!!


1. Mesti follow blog Mai and Alyaayep
2. Like fanpage Alyaayep dan Mai
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org, lens sahaja yang MEREKA akan pilih.

berminat nk join:s:


1. Buat entry bertajuk “ 1ST MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA”
2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Letak syart-syarat, bagaimana nk sertai, hadiah dan info.
3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
4. LIKE fan page blog mereka.
5. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.
6. Tag 3 orang rakan andaa ;)


hadiah yang menarik...

blog:

- Editfully by Mai Mnbma
- Editfully by Wany Iglesias
- Editfully by Aina Hanani
- Editfully by Nurul Syazwana
- Header by Nurul Syazwana
- Header by Aina Hanani
- Header by Zata Zaini

barang-barang:98:

- Pashmina ( 6 pemenang )

- 5 pair lens bersama case ( 5 pemenang - akan dipilih )


- Sejadah travel ( 2 pemenang )

- Pashmina pelangi ( 2 pemenang )
- Gelang Vintage ( 1 pemenang )
- Lens ( 1 pemenang )
- One unit wallet for men/lady ( 1 pemenang )
- Rantai Moustache ( 1 pemenang )
- Tudung Bawal ( 1 pemenang )
- RM10 cash voucher ( 1 pemenang - nanti dapat discount RM10 )
- 1 pairs lens with case ( 1 pemenang )



n this..sponser yang wajib di like or add..

info:

  1. korang wajib
    LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak
  2. lens akan dipilih , yang lain lain menggunakan random.org
  3. sponsor yang orang , tak perlu like . add je
  4. tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 nanti
  5. kebanyakan hadiah GA lens sebab kebanyakkan blogger perempuan , kepada yang lelaki jangan risau , wallet tu siapa yang bertuah .
  6. hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . jadi korang rajin - rajinlah melawat blog mereka ni kay ? .


oke tag yaya...azreen..syira


love