blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


sedih nye cte..huhu...



Gf : Kita main satu game nak tak ?
Bf : Game apa ?
Gf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spe menang .
Bf : Okay !  ...
Esoknya , si Bf terpksa lah than rindu dkat Gf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Bf cuba kuatkan hati .  Keesokkan harinya , si Bf call si Gf . Tapi tak dijwab . So si Bf pegi dkat rumah Gf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga rumah . Dan tubuh tuu adalah jasad si Gf yng dah meninggal . Mak si Gf pun bagi surat dkat BF .
Surat yng bertulis :  Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥




huhuhu....sedih x....hahaha....bnde ney aq copy kat fb..hahaha...semenjak menjak ney aq amik ayt2 msty dri fb...da x tau npe...huhuhu...asyik copy jek x de keje la ktekan....aq amik ney sbb aq ske ayt2 nye...bkn men sembrngn jek nk amik..hehehe....skrng da ad laman bru..iaitu laman DRbook...aq x wat lgy....mlz la cm x de mce...nk lyn fb..lps tu nk layn DRbook....hmmm,..okey la semoge kowng enjoy key..papai...