blog Comot
Welcome, Friends!

Hai! Welcome to my blog! Hazirah Azman..budak comot..17.7.1997..taken by Haziq Hamsya yg buchuk lgy comel..haha..


Entries About Linkies Stuff


Free Talk

Put Your Link correctly
No Harsh words allowed here.
Request Tutorial Allowed
Click 'go' and start!


Credits

Template: Pingkan Samara
Basecodes: Yaya
Icon: Faradina
Others: ME


KENANGAN


hey2..emm..keyh nak kongsi cerita kat blog neyh,,.sebagai kenangan 

aku dengan kawan2 aku masa sambutan hari raya kat sekolah..

emm nak tgk tak kiteorg..



okey yg pendek tu aizat..yg tgh paling pendek tu aku..n yg tinggi tu amir joe.

permintaan nk amik pic dgn aku..okey layan kan je laa..hahaha


hahaha...okey this lawak gile..paling pendek..okey fine..haha..

okey 1st yg chabi2 comel tu iqmal then shuk then dandan a.k.a daniel adha

okey kenangan dgn dorng taun dpn tak de lagy,,


okey..mce ney tibe2 izmie ckp..wey aku nak amik gmbo dgn budak 

kecik ney...okey dye panggil aku kecik..okey laa layan kan je laa..

mcam mane pon aku mmg jeles dgn dye sbb dye tinggi ,melampau..hahahahaha..


okey yg sederhana pendek tu zhaf,,dye dah mcam abg aku..sentiasa

follow mne aku nk pergi..hahaha..kongsi cerita same2..

sentiasa bgy nasihat kat aku..okey...hahaha..



okey yg cantek tuh azira raihan namenye,,mcm datin kan..hahaha...btw comel..

then yg tgh tu ckgu aku..ckgu farizul..ckgu tinggi lampai..hahaha..


n the last one...neyh kawan2 yg paling aku sayang..kalau tak de dorng 

aku rase kelas sunyi..n sambutan raya tu pon tak meriah,.

emm mai ,azira n mira..n kwn2 aku yg lain..insyaAllah susah sng aku,

aku akan bersama korng..aku sayang korng,,korng macam family aku...

emm sebenarnye bnyk lagy gambar..tapi penat laa nk upload2 neyh,,

hope neyh tak jadi kenangan yg terakhir dlm hidup aku..


LOVE YOU ALL..KBYE




love


kene tinggal..


hye blogger...huh hari ney aku hope sgt last day aku nangis sbb dye,,,

dah tak de gne...boleh eh nak berubah sorng2,,..

pda aku laa kan kalau nk msok syurga ajak laa yg laen sekli ney kau tggl kan.,.

bodo2..kau mmg sengaje kan...after ney kau ckp ape pon aku tak kan percye..

kau mmg soh musuh2 aku (ex kau) tu ckp psl aku eay..

ye laa dlu aku batak gdoh nan dorng sbb nak kau...btw kau buat cm ney...poh key mak laa luu...

kalau dah tak couple tu jgn ckp kat aku yg kau still syg aku key.,

nk muntah hijau aku..jgn ckp kau nk jge aku sampai ble2..

kau belom tau pon ape takdir kau nan aku...

n aku tak rse klau kau mntak cple aku akan terima balik..

aku klau da ludah no jilat2...

sme je maksudnye kita dah bce bku tuh abs n then bukak bku tu lgy n yg psti dah tau ape

kesudahan dlm bku tuh...eerrkk...aku ney dah laa payah nk syg org tu gle2...

skrng ble dah syg mcm ney pulak..sia2 je doh aku cple nan kau setahun,..

ney kesudahan...tak de gdoh pape2 last2 ptos...

aku snggup bgy kau ape yg aku tak boleh bgy kat org laen...

jgn ckp dengan aku kau cple dengan aku sbb ske2...

ingat key..aku tak kan lupe smpai ble2 ape yg kau buat kat aku...

mybe betol ckp org laki ney tak boleh dipercayai sgt...naik lemak pulak dye...

kalau ade perempuan laen or what tak yah buat alasan nk berubah,..aku doa kan kau betol2

berubah..klau aku tau something yg kau buat belakang aku ..

jgn harap dpt doa dri aku untuk result spm kau...ingat key...

aku tak ugut kau...aku bgytau ape yg aku paling tak ske...aku tak ske laki yg buat aku cm ney..

aku tolak 3 laki yg nk kan aku sbb aku syg kau...

hahaha...bodohnye kau zyra..percye laki cm ney...omg...bangang!!

aku mmg dah tak de semngat nk belaja lagy...

mmg ramai yg terkejut aku ptos dengan kau...n dorng perasan aku kat sekolah 

mcm org tak betol hilang arah...sbb pe...semua sbb kau bodo...

lps ney jgn bgy pape alasan key kalau kau cple nan pompan laen,,,

kau dah buat org syg kau..tpy kau tggl cm tu jek..aku jumpe laki yg bodoh...

tak paham perasaan org...hahaha...okey...hope kau rse sakit aty key...

mcm kau buat aty aku sakit...kalau ade batu beso tu nk je aku baling kat mke kau...

bia kau tau ape yg aku rse...haha..kbye...nak barang kau balik tak..nnty aku pulangkan..

hahahaha...key...bye,..wasalam...


love


penat..n malang


hey blogger..emmm...emmm nak cite cikit..hari ney kan..aku kene sebat

dengan ckgu fatimah urip..sbb tak siap keje math...ckgu ney aku tak dengor pon 

yg ckgu soh buat keje yg lgy stu tuh..dah laa smlm bku aku mai pnjam..aku nk siapkn cm ne..

lgypon mai pon salin bku aku..nk wat cm ne..tangan bengkak pon bengkak laa...

mmg salah aku..smlm tak dpt kne sebat dengan abah..ary ney kne nan ckgu..

lps tuh tdy aku kawad..kne kepit tgn kat seluar...perrgghh mmg sakit laa kan...

dah laa bru bengkak pastu kne kwad..hmm kalau maen hoki lagy laa...

selamat tak masok...lepas tuh mce kawad eerrgg abg long boleh wat salah koman pulak..

sengaje..n then kne kan aku...eerrgg....abg aku yg tak berhati perut.hahaha...

okey aku tau time kawad kau seyez..huh seyez laa sgt abg aku tuh,..

=__=' penat n malang btol hari ney,..balik nak tidopon tak boleh sbb nnty kne sebat..

huh dah laa tgn aku berbirat,..n raziq aku mmg tak puas hati dengan dye...

nak ckp psl agame pon tgk dri kau dlu key...

tak yah ckp org...okey...setakat form 6..tak payah belagak laa...

aku tak respect kau sbgai senior aku...

huh lgy stu tdy henset zhaf kne curi...aku tak tau laa kje spe kat dlm kelas aku tuh...

aku nak tuduh pon tak berani...tpy dak2 nye dah boleh syak arrhh spe...

aku kenal dak2 kelas aku...tapi sbnrnye aku tak kesah pon henset dye ilang ke tak..

aku just nak tau spe yg buat keje tuh...berdose tau tak amik hak org...

kalau henset aku ilang lagy laa..mmg aku nk bunoh  je spe yg amik ue..

hari ney knpe tah...hari malang...smlm dah laa nangis sbb budak tuh...

skrng sakit sbb salah sendri...huh...malang2...n mlm ney aku tak tau ape aku akan kne..

n hari ney jugak kaki aku sakit sbb smlm maen bola jaring mcm gle...

haha..best tpy tu laa...buat warmup tak betol...

okey laa aku dah penat...bye..wasalam.. :')

love